Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2012 20:52 - Официално: Diablo III излиза на 15 май
Автор: atlonxp Категория: Технологии   
Прочетен: 1792 Коментари: 0 Гласове:
0



Дочакахме го ... След месеци на спекулации и слухове, преди броени минути Blizzard Entertainment най-после обяви официално, че следващата глава от култовата поредица ролеви игри - Diablo III - ще бъде пусната на 15 май.

image

"След много години усилена работа на нашия разработващ екип и месеци на бета тестове от стотици хиляди отдадени почитатели по света, вече сме на финалната права. Предвиждаме в следващите два месеца да положим последните щрихи на Diablo III и да предложим най-доброто екшън-RPG на геймърите по целия свят на 15 май."" – заявява Майк Морхeйм, който е изпълнителен директор и съосновател на Blizzard Entertainment.

Според официалната информация, най-нетърпеливите да се впуснат в новата серия приключения вече могат да си поръчат предварително Diablo III в магазините за софтуер в САЩ, Канада, Европа, Южна Корея, Югоизточна Азия, Австралия, Нова Зеландия и регионите на Тайван, Хонг Конг и Макао.

image

Играта Diablo III ще бъде достъпна във версия за Windows XP/Windows Vista/Windows 7 и Macintosh на препоръчителна цена от $59.99 за стандартното физическо издание. Специалното колекционерско издание с цвят на алабастър е с препоръчителна цена $99.99 и освен самата игра ще съдържа още Behind-the-scenes Blu-ray/DVD, Diablo III саундтрак, книга от 208 страници „Art of Diablo III" и 4 GB USB соулстоун (съдържащо пълни версии на Diablo II и Diablo II: Lord of Destruction) и тематичен череп на Диабло, както и специално ин-гейм съдържание за Diablo III, World of Warcraft и StarCraft II: Wings of Liberty.

image

В Diablo III играчите ще имат възможност да влязат в ролята на един от петима героични персонажи (barbarian, witch doctor, wizard, monk или demon hunter) и да приложат специфичните им умения в битки с несметни легиони от демони и други адски творения. Докато поемат епичната мисия да освободят Светилището от скверните сили на Пламтящия Ад, геймърите ще разучават разнообразни и опасни околни среди, ще трупат опит и способности, ще събират артефакти с изумителна мощ и ще се срещат с ключови персонажи, които ще се присъединяват към тях в борбата или ще ги подпомагат по друг начин, разказват още от Blizzard Entertainment.

image

Още подробности и информация за Diablo III има на официалния сайт на играта. 

image





Тагове:   games,   Gaming,   игри,   Blizzard,   близард,   diablo 3,   гейминг,   диабло 3,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: atlonxp
Категория: Технологии
Прочетен: 29678
Постинги: 18
Коментари: 23
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930